Lancome quiz

Skincare advies

Droge huid & glow
Advies bij droge huid en wens voor mooie glow: Rénergie multi-glow rosy crème
Waar we ooit allemaal een matte huid wilden, streven we tegenwoordig naar de ultieme glow. De Rénergie multi-glow crème zorgt daar voor, én voor de nodige kleur op je kaken. Zodat een ietwat doffe huid – waar veel vrouwen met de jaren steeds meer last van krijgen – eindelijk weer gaat stralen. Tip: smeer de anti-age crème óók op je hals en decolleté.


Vette, gecombineerde en gevoelige huid  & SPF
Advies bij vette, gecombineerde en gevoelige huid en wens voor een anti-aging crème met SPF: Rénergie multi-lift ultra crème
De ultieme tekenen van huidveroudering: rimpels en donkere plekjes. De perfecte anti-aging crème gaat dan ook beide tegen. Precies wat de Rénergie multi-lift ultra crème doet: het gaat de strijd aan met donkere plekjes en rimpels door de huid weer zo elastisch te maken als-ie ooit was. Het geheime ingrediënt van deze crème? Lijnzaad, een zaad dat vroegtijdige huidveroudering tegengaat. Mét zichtbaar resultaat.

Alle huidtypes : Perfect serum
Advies bij wens voor perfect serum: Advanced génifique serum
Het perfecte serum bestaat ni… Oh, misschien toch wel. Het Advanced génifique serum is voor alle vrouwen, alle leeftijden én alle huidtypes, en een druppel is genoeg om jouw huidbarrière sneller te herstellen. Oftewel, in skincare-jargon: een serum dat jouw microbioom versterkt: microörganismen die een belangrijk onderdeel vormen van je huidoppervlak voor een sterk, snel en zichtbaar herstel. Klinkt indrukwekkend, is het resultaat ook.